Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Vreme po Sloveniji ob 11. uri in napoved

Ljubljana, 23. aprila - Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte, ki se bodo na severovzhodu zavlekle tudi v noč. Ob morju bo suho. Jutri bo sončno, popoldne bodo le posamezne kratkotrajne plohe.
Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 9, najvišje dnevne danes in jutri od 18 do 24 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Napoved za sosednje pokrajine: V krajih severno od nas bo več oblačnosti, krajevne plohe in nevihte bodo pogostejše. Drugod bo prevladovalo sončno vreme. Popoldne bodo posamezne plohe, ob Jadranu pa bo suho. Jutri bo sončno, popoldne bodo predvsem v krajih severno od nas krajevne plohe.

Vremenska slika: Nad Sredozemljem in Balkanom je šibko območje visokega zračnega pritiska, nad srednjo Evropo pa majhno višinsko jedro hladnega zraka. Nad naše kraje doteka prehodno nekoliko bolj vlažen in v višinah nekoliko hladnejši zrak.

Obeti: V torek in sredo bo prevladovalo sončno vreme. Predvsem v sredo popoldne bodo spet krajevne plohe in posamezne nevihte.

bp/bp
© STA, 2006