Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Kronika minule noči; prometna nesreča s smrtnim izidom

Ljubljana, 10. aprila - Policisti so v noči na ponedeljek obravnavali 29 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, štirje udeleženci pa so se lažje telesno poškodovali. Po poročanju Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 37 kršitev javnega reda in miru ter 40 kaznivih dejanj.

Ob 00.40 je 31 letni voznik osebnega avta vozil po glavni cesti iz smeri Pragerskega proti Kidričevemu. Pri naselju Šikole, je na ravnem delu ceste zapeljal na bankino, kjer je očitno izgubil kontrolo nad vozilom, ki je nato bočno zdrselo na levo stran ceste in trčilo v ograjo. Od tu je vozilo odbilo ponovno na desno stran ceste, kjer je trčilo v desno ograjo in se nato začelo prevračati. Med prevračanjem, je voznik iz vozila padel in se smrtno poškodoval.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 16-krat posredovali na javnih krajih, 21-krat v zasebnih prostorih, pri tem pa so pridržali štiri kršitelje. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 15 tatvin, 12 vlomov, 10 poškodovanj tuje stvari, dve ponarejanji in eno nasilništvo.

mku/mku
© STA, 2006